Top
Zorgeloos elektrisch
rijden met Hyundai
en Vattenfall InCharge

Elektrisch rijden is geweldig!

Een elektrische auto is snel, comfortabel en duurzaam. Om ook het opladen van je elektrische auto zo goed mogelijk te regelen, werkt Hyundai samen met Vattenfall InCharge. Daarom krijg je als je een KONA Electric of IONIQ Electric koopt of least, de optie om bij de Hyundai-dealer een laadpaal met van Vattenfall InCharge te kopen. Hierin regelen wij alles, van aanvraag tot installatie bij jou op locatie. Zo is behalve het kopen ook het opladen van je elektrische auto een zorgeloze ervaring.

Partnership Vattenfall InCharge

Hyundai en Vattenfall InCharge hebben een leidende rol in de energie- en mobiliteitstransitie. Dat betekent dat we niet alleen goede en betaalbare laadpalen leveren, maar ook investeren in innovatieve diensten. Denk daarbij aan slim laden en Dynamic Load Balancing. Natuurlijk doen we dat alles op een zo duurzaam mogelijke manier.

Aanbieding: laadpakketten van Vattenfall InCharge nu extra voordelig!

Als particulier, zzp’er of klein zakelijke onderneming profiteert u nu van de extra aantrekkelijk geprijsde laadpakketten van Vattenfall InCharge. Er is keuze uit twee pakketten: Premium en basis. Vanaf € 959 (normaal € 1.899) heb je al een basis pakket met een laadpunt inclusief installatie aan de muur. Heeft u extra wensen zoals graafwerk, standvoet dan kiest u het Premium pakket. Voor dit pakket betaalt u nu niet € 2.699 maar € 1.759. *

* Het actietarief is geldig van 1 oktober 2019 t/m 31 december 2020 bij aanschaf van een Hyundai KONA Electric, IONIQ Electric, IONIQ Plug-in Hybrid met een koopcontract en laadpakket. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen. Lease uitgesloten. Het actietarief is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en gelimiteerd tot één oplaadpunt.

Meer informatie

Meer weten over elektrisch rijden

Wil jij meer weten over elektrisch rijden? De Hyundai Electric Academy helpt je hierbij. In deze video’s leggen we je alles uit over wat de voordelen van elektrisch rijden zijn, maar ook hoe een elektrische auto precies werkt.

Praktische zaken die aan bod komen in de Hyundai Electric Academy zijn onder meer:
  • Hoe werkt elektrisch rijden precies?
  • Welke elektrische aandrijflijnen zijn er?
  • Welke vormen van opladen zijn er en hoe werkt opladen?
  • Wat kost elektrisch rijden?
  • Welk onderhoud heeft een elektrische auto nodig?

Schrijf je in voor de Hyundai Electric Academy nieuwsbrief en ontdek de voordelen van elektrisch rijden. Verdien een Electric Academy-certificaat door alle mailings en video’s te bekijken.

Aanmelden
We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt over laden of een probleem met je laadpaal, dan kun je Vattenfall InCharge bellen op 088 363 7991. Onze partner is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Of laat je terugbellen.

Tel: 088 363 7991

Veelgestelde vragen over laadpakketten