Top
Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Al 20 jaar de meest
iconische SUV ter wereld
Begin 2021 in de showroom

Groter. Beter. Mooier.

De vernieuwde Hyundai Santa Fe – met 7 zitplaatsen – heeft een gedurfd nieuw ontwerp en biedt nog meer ruimte, comfort en gemak. Met zijn hybride- en plug-in hybride-aandrijflijnen en vele nieuwe technologische voorzieningen en veiligheidssystemen is de Santa Fe schoner, wendbaarder, efficiënter en veiliger dan ooit. Begin 2021 staat hij in de showroom.

Geavanceerde nieuwe look.

De vernieuwde Santa Fe combineert stoere looks met een dynamische, verfijnde uitstraling. Nieuwe designelementen zorgen voor een uniek statement in de klasse van de SUV’s.

Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe
Onmiskenbaar briljant.

De unieke T-vormige LED-dagrijverlichting springt direct in het oog en functioneert bovendien als richtingaanwijzer.

Een uniek statement.

Het volledig nieuw getekende exterieurdesign combineert op vakkundige wijze een robuuste uitstraling met elegante lijnen en zorgt voor een uniek statement in het SUV-segment.

KONA Electric
Uitermate zelfverzekerd.

De nieuw ontworpen achterlichten zijn met elkaar verbonden door een rode accentlijn om de breedte van de Santa Fe visueel te versterken.

Blijf op de hoogte!

De vernieuwde Santa Fe wordt begin 2021 in de showroom verwacht. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Santa Fe? Schrijf je dan in voor de speciale Santa Fe-nieuwsbrief.

Houd me op de hoogte

acties Bekijk de acties contact Neem contact op