Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 8.598
Hyundai KONA Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Luuk09-11-2020
   (8.9)

   Na een jaar super relaxte rijervaring met deze fijne Kona : Hij is supersnel, krachtig, stil, net iets te weinig ruimte in de kofferruimte, superzuinig, bij koude met verwarming aan was de minimum actieradius afgelopen winter na opladen 360 km, afgelopen zomer bij mooi weer 525 km. Rijdt fantastisch, sportief, soepel. Grote voordeel van elektrisch rijden is dat je niet hoeft te schakelen en je dus meer kunt focussen op de weg.

  • Rob te B09-09-2020
   (8.0)

   Functioneel prima aut. Bereik ok. In Nederland prima, onderweg laden kan in het buitenland verrassingen opleveren (duur langs de route du solei, of duurt langer omdat de lader trager is dan aangeven). Daardoor nog niet echt aan te raden voor vakanties. Uiterlijk: kan. Interieur: ok. Komt soms goedkoop over tov Duitse auto?s maar het is functioneel en gaat niet stuk. Al met al een prima auto met de lage bijtelling.

  • Rob Koper25-06-2020
   (8.9)

   Mijn Kona EV is een heel fijne auto en veel zuiniger dan gedacht. Hij kan heel sportief uit de hoek komen, mocht je dat willen en hoewel ik maar op 1 fase kan laden, is dat voor thuis laden geen enkel problem. En langs de autoweg via een snellader gaat supersnel! De enige minpuntjes die ik tot nu toe heb gevonden is dat er sinds 3 maanden een rammeltje te horen was en ik er maar niet achter kwam wat dat veroorzaakte. Het bleek de opgeborgen zonnebril te zijn boven het dashboard. Nu ik het weet, is het prima, maar een betere demping of fixatie van de bril zou ik aanmoedigen. Verder wordt de auto aan de achterkant heel snel erg vuil en dat komt door het aerodynamica, of de afwezigheid ervan. Verder is alleen het raam van de bestuuder met een korte ruk aan de knop te sluiten, terwijl ik bij de andere raampjes de knoppen moet vasthouden; wat kost zo'n knopje nou?. En mijn ruitenwissers reageren niet op regen; wat kost zo'n sensor nou? Zou ik hem weer kopen? JA!

  • Ronald Adams10-04-2020
   (7.4)

   De auto rijd heerlijk en relaxed en is zeer prettig in het gebruik, maar voor een auto in deze prijsklasse is het interieur hier en daar wat goedkoop/veel hard plastic. De airco is niet gescheiden te regelen. en de knop voor de rijinstellingen zit te kort naast de knop voor de stoel en stuurverwarming, zodat je makkelijk de verkeerde indrukt tijdens het rijden. Wanneer de auto op cruise control staat en je geeft snelheid bij dan hapert het. De kofferbak is niet met een knop op de sleutel te openen wat ik ook wel zou verwachten in deze prijsklasse.

  • D13-03-2020
   (8.0)

   Zeer comfortabele electrische wagen, alle gemakken voorzien. Wat jammer is/blijf is dat men (net als veel andere fabrikanten) vast blijft houden aan het ICE model auto's, dit kan mooier/futuristischer/gestroomlijnder. Alle luxe opties hebben wat kleine kritiekpunten maar overall een dikke prima, veel kwaliteit voor je geld.

  • Rafal Bul16-02-2020
   (8.3)

   alles werkt goed allen zou mooi zijn als ik kan op mijn mobiel zien wat is staan van de baterij.