Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.175
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Ton Eppenhof02-08-2020
   (8.9)

   We hebben onze Kona nu drie weken. Hiervoor hadden we een I30 met 1600cc motor. Nu een 1.0 Turbo. De Kona is op de snelweg weer zuiniger dan de I30. De vering is wat stugger daardoor stuurt hij wel strakker. Tevens blijft de rijhoogte goed met meer gewicht in de koffer. Ook een hogere kogeldruk mogelijk op de trekhaak maar het trekgewicht is 1200kg. Geen andere achterveren nodig bij gebruik van de vouwwagen en dat is wel fijn. De bestuurdersstoel is goed verstelbaar maar de passagiersstoel weer minder. Android auto werkt goed dus je hebt geen navigatiesysteem nodig. De hogere zit vind ik wel een voordeel. Gelukkig heeft de dealer ook gezorgd voor een thuiskomer set omdat ook deze Hyundai standaard geen reservewiel heeft. Ik ben zeer blij met de Kona.

  • Fiona Woering - Stramigioli09-07-2020
   (9.1)

   De auto is geweldig, maar ik ben erg teleurgesteld in Hyundai client support die ik als erg slecht zou beschouwen:1) na 2 maanden nieuwe auto gekocht te hebben, de auto is helemaal dood gegaan en Hyundai was nit is staat om duidelijkheid te geven over waneer onderdelen zouden zijn en dus de auto weer beschikbaar zou worden 2) De Bluelink App werkt goed als een account heb en alles werkt, maar password terug te vinden en mensen toe te voeren als extra drivers is absoluut verschrikkelijk en geen goede hulp is op internet te vinden

  • R. Verschraagen25-06-2020
   (10.0)

   We zijn erg blij met onze nieuwe Hyundai Kona! We hebben de Hyundai keurig afgeleverd gekregen van de dealer Dirk Barten in Amsterdam Zuidoost. We kregen een leuk geschenk bij de auto en hebben ons verder super geholpen, bedankt hiervoor!

  • Geert Fransen18-06-2020
   (9.7)

   Eerste ervaringen met de Kona zijn voortreffelijk. Rijdt heerlijk. Goede wegligging en gemakkelijk bedienbaar instrumentarium. Ben dik tevreden.

  • Tumbling Dice08-05-2020
   (8.9)

   Prima auto. Ik wilde vanwege minder kilometers mijn IX35 vervangen door een kleinere auto en de keuze van een Kona is de juiste gebleken. Leuke praktische auto met voldoende ruimte.